ي دريايي پیشینه ای بسیار طولانی دارد و به 13 قرن قبل از میلاد مسیح بر می گردد در کنار تجارت برده به عنوان اولين مصاديق جنايات بين المللي اعمال صلاحيت جهاني در ارتباط با مرتكبين آنها از ديرباز فراهم بوده است لیکن شیوه های نوینی از این جرم بين المللي دريايي در سال های  اخير مورد توجه جامعه بین المللی قرار گرفته است . با توجه به اهميت والای آن در نوشتار پيش رو در پی بررسی و تحلیل این موضوع هستیم .
در همین راستا نگارنده در این نوشتار بر ان است که پس از بیان و تعریف مفاهیم به کار رفته در ان به مباحث و موضوعاتی چون حقوق و تکالیف کشور هادر مقابل ی دریایی، فعالیت ان دریایی سومالی و نگرانی جامعه بین المللی، علل شیوع پدیده ی دریایی در سومالی، اقدامات شورای امنیت و جامعه بین المللی ،پيگيري قضايي و محاكمه و مجازات ان دریایی پرداخته شده است و در انتها نیز راهکار ها و پیشنهاد هایی برای جلوگیری از این معضل جهانی ارائه و نتیجه گیری لازم نیز حاصل شده است.

مقدمه
ی دریایی قدیمی ترین جرم شناخته شده بین المللی است .اما امروزه مساله شکل دیگری پیدا کرده و باگسترش بی سابقه این جرم در آب های سومالی و خلیج عدن، جامعه بین المللی از این موضوع احساس خطر نموده و به مقابله و سرکوب ان دریایی برخاسته است.این عوامل باعث مطرح شدن صلاحیت جهانی برای برخورد با این مسئله شده است و موضوع پلیس جهانی را هم مطرح می کند ، با این مفهوم که قوای نظامی و انتظامی همه کشور هاحق دستگیری و برخورد با این موضوع را داشته باشندو دادگاه های  کشور توقیف کننده کشتی ی دریایی می توانندیدون هر گونه محدویت آنه را محاکمه نمایند. همچنین می توانند اقدام مقتضی را در مورد کشتی ها و اموال مربوطه را اتخاذ نمایند.

وبلاگ بستام دریایی ,جامعه ,المللی ,جهانی ,موضوع ,جرم ,جامعه بین ,بین المللی ,با این ,این موضوع ,از اینمنبع

جرم آدم‏ربايي و مخفي كردن ديگري

شهرستان کنارک به روایت تصویر

قانون مجازات اسلامی مصوب بهمن1390همراه با ترمینولوژی حقوقی

دل

چقدر سخته

بـــــــی تــــو

پــــریشـــــــــانم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قیمت لاستیک بادوام آرشیو کتابهای ممنوعه ناودون دانلود سرا شرکت تسینا سایت اینترنتی نی siscocity طراحی داخلی و دکوراسیون اجناس فوق العاده تجهیزات پزشکی بوعلی قاین